|
Generel dyrkning
|
Antal frø / vægt af frugter |
|
Planteafstand |
|
Plantedybde |
|
Rækkeafstand |
|
Rækkelængde |
|
Jordtype |
|
Andre grønsager mellem rækker |
|
Såning/plantning |
Man sår frøene fra februar-april ved omkring 20 grader C |
Dyrkning |
Det er grådige planter, der bruger megen gødning og vand. Har man dem i potter, skal de pottes op flere gange. De har brug for meget lys og varme, så det går bedst i drivhus eller helt inde i stuen. Udendørs skal det være i en lun krog. |
Høst |
|
Opbevaring |
De er i sig selv konserverende ellers kan de tørres |
Vores lille Chilli have. Her er store milde gule frugter, og små meget stærke røde
|
|
Syltede chilli |
|
pr. 100 g chilier bruges:
2 dl hvidvinseddike
2 dl vand
1½ spsk sukker
½ spsk salt
Et mellem løg delt i ½ både
½ tsk Atamon
Rens chilierne og skær et snit på langs af chillien, så væsken kan trænge ind. Behold stilken
Vineddike, vand, sukker og salt koger op med chilierne og løg.
Chilierne og løgene lægges lagvis i glas, og væsken hældes fra og gives et opkog.
Tag gryden af blusset og tilsæt Atamon.
Væsken hældes over og glasset lukkes.
Trækker ca. 4 uger.
Tak for den indsendte opskrift
|
|